Persconferentie 27 maart 2001

Op dinsdag 27 maart 2001 werd  door de Stichting Schinderhannes 2000+ een persconferentie gegeven in de Statenzaal van het Roermonds stadhuis. Bij deze gelegenheid overhandigde de voorzitter van de Stichting, de heer Loek Hendrickx, de pianopartituur van de opera-bouffe Schinderhannes aan de burgemeester H.Kaiser, Tevens overhandigde hij aan de president van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, de heer Jan teMeij, de complete Schinderhannes partituur bestaande uit twee dikke boekwerken.
Hierna werden de regisseur Leo Decker en de dirigent Wim Schepers  officieel voorgesteld.
Ook vond tijdens dit gebeuren de officiële start plaats van deze "Schinderhannes-Roermond" - website.
Tijdens dit feestelijk gebeuren werd er bij de koffie, door  banketbakkerij Albert Smeets aangeboden, heuse Schinderhannes-gebakjes geserveerd.
Hieronder vindt U enkele foto's, welke tijdens deze middag genomen werden.
(Foto's: Gerrit Jonkman.)

persconf2001 BurgemeesterKrijgtPianoPart

Burgemeester Kaiser krijgt de Schinderhannes pianopartituur aangeboden.

persconf2001 aanwezigenAandachtig gehoor tijdens de persconferentie.
persconf2001 LeoTonEnWimVan links naar rechts: assistent-regisseur Ton Bierbaum (… 28 februari 2002), regisseur Leo Decker en dirigent Wim Schepers. persconf2001 PresidentKrijgtPartituurDe voorzitter overhandigd de complete werk- partituur aan de president van het KRM Jan teMeij.
persconf2001 StartInternetSiteWeb-master Herman Aben geeft uitleg over de verschillende onderwerpen op de nieuwe Roermondse Schinderhannes Internet Site. persconf2001 Schaal GebakjesBij de koffie werd er een Schinderhannes-gebakje geserveerd.
Copyright © 2001 - 2023 Herman Aben