Solisten 2017

De volgende peronen vertolkden de hoofdrollen in de Schinderhannes 2017.
Hint: Schuif met de muis-aanwijzer over een foto, of klik op een foto (voor tablets) voor een transformatie.

Raoul Reimersdal

 

Raoul Reimersdal

Schinderhannes

Is 29 jaar en komt uit Brunssum. Na zijn studie Klassieke zang en opera is de Bas/Bariton gaan werken als zanger.Raoul heeft ruime ervaring. Hij deed mee aan producties zoals: Die Zauberflöte en Don Giovanni.Bij diverse operaproducties van Opera Zuid zong Raoul in het ensemble.Schinderhannes is zijn eerste echte hoofdrol.

Renee Steenvoorden

 

Renee Steenvoorden

Florenske

Komt uit Roggel en is afgestudeerd Docent Muziek. Inmiddels is ze aan het conservatorium in Brussel met een nieuwe studie begonnen: Jazz zang. Op haar vijfde had ze al vioolles van Melanie Engelen in Roermond. Verder heeft ze haar hele leven in koortjes gezongen en heeft piano-, gitaar- en zanglessen gevolgd.

Geert Belgers

 

Geert Belgers

Schwarze Peter

Is vader van twee zonen en heeft drie kleinkinderen. In het dagelijks leven is Geert loopbaan adviseur. Hij speelde al drie keer eerder in Schinderhannes! In 1995 en 2002 was ie Schinderhannes en in 2009 speelde hij ook de rol van Schwarze Peter. Een rol die hem op het lijf geschreven is
Suzanne Lortye

 

Suzanne L’ortye

Hyacinthe

Komt uit Herten en is docente Engels in Weert. Heeft veel aan toneel gedaan. Na de middelbare school heeft ze zich voornamelijk toegelegd op zang. Nu vond ze het tijd om toneel en zang met elkaar te verbinden. Bij de auditie bleek het een gouden greep, want ze heeft een hoofdrol te pakken! Ze zegt zelf: "Het lijkt mij ontzettend leuk om deze rol te gaan spelen; het is een mooie uitdaging en ik heb er zin in!"

Amber Nelissen

 

Amber Nelissen

Beelzebub

Volgt de opleiding theater-artiest aan het Arcuscollege in Heerlen. Speelde mee in de Roermondse productie Heksenwaan en is momenteel bezig met opnames voor de Limburgse soap "Plat". Daarnaast zingt ze bij het Remunjs Theaterkoor en samen met haar zus vormt ze een vastelaovesduo. Bij Schinderhannes in 2009, was ze pas 9 jaar en nu al een hoofdrol! Dat Amber de rol van Beelzeböb (de Duivel) in de wacht heeft gesleept, was een complete verrassing voor haar. Haar reactie op deze rol: "Dit vind ik supervet. Ik ben heel erg enthousiast en heb er erg veel zin in!!!"

 

Dirk NusselderDirk Nusselder

Octaefke

Zit in groep 5 van basisschool Aan de Roer. Deed in 2015 mee aan de Efteling musical "de Sprookjesboom" en speelde daarna ook nog in de Kienjermusical van Sjtadsvastelaovesvereniging D'n Uul. In zijn vrije tijd is Dirk op het hockeyveld te vinden. Toen hij hoorde dat hij een grote rol had gekregen zei hij heel typerend: "Oohjooh cool!" En... zijn Limburgs moeten we nog een beetje bijschaven, maar daar kan zijn opa misschien een rol in spelen!Copyright © 2001 - 2023 Herman Aben